Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Марківський «Крок» завершив 2023-2024 навчальний рік гідно

Дата: 08.06.2024 10:06
Кількість переглядів: 39

Фото без описуЦьогоріч ліцей «Крок» Марківської селищної ради дав путівку в життя 52 учням.👫  З них 13 отримали свідоцтво про здобуття початкової освіти, 17 – базової, 22 – повної загальної середньої освіти.

Незважаючи на складні виклики сьогодення, спільним зусиллям💪 педагогічного й учнівського колективів скарбничка здобутків освіти Марківщини суттєво поповнена. 

Про це красномовно свідчить наступна статистика. Учнівство 🏆 має 14 похвальних листів за високі досягнення у навчанні та 24 грамоти Марківського ліцею «КРОК» – за активну участь у житті класу й закладу освіти. 

💙💛 Онлайн-урочистості відбулися за участі начальника Марківської селищної військової адміністрації Олександра Череватого, заступниці начальника Марківської СВА Надії Кривошлик, очільниці відділу освіти Марківської селищної ради Олени Мірошніченко, учнів ліцею, батьків та вчителів. 

Олена Іванівна підкреслила, що в цих надважких умовах учнівство не обмежилося лише здобуттям базових знань.🔥 Хлопчаки та дівчата брали результативну участь в конкурсах, олімпіадах, чемпіонатах. Це й вивело їх на високий рівень досягнень. 

А ще з метою стимулювання та підтримки обдарованих й талановитих дітей «КРОКу» 🤝 13 учнів нагороджено грошовими преміями. Загальна сума відзнак склала 28 400 гривень.

🙌 Щиро вітаємо всіх учасників освітнього процесу зі святом! Бажаємо активно й змістовно відпочити, набратися яскравих вражень та позитивного досвіду. 🌈Наразі це і є ваше найголовніше завдання на шляху до нашої перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь