Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Дитяче літо-2024

Дата: 27.06.2024 21:30
Кількість переглядів: 120

Фото без опису👧👨 445,4 тисячі гривень заплановано цьогоріч з місцевого бюджету Марківської селищної військової адміністрації на оздоровлення 21 дитини 


🙌 В розрізі категорій юних відпочивальників вони розподілилися наступним чином:  11 дітей, батьки яких визнані учасниками бойових дій, вісім – з категорії внутрішньо переміщених осіб, та двоє – з багатодітної родини.

🔥 🌈 Місцем їхнього активного відпочинку став дитячий табір «Водограй» в місті Косові Івано-Франківської області на базі санаторію «Карпатські зорі».
Дозвілля хлопчиків та дівчаток віком від семи до 17 років наповнене активними іграми, розважальними заходами, квестами та майстер-класами. 

🧗 А ще – екскурсіями містом та в гори. Водоспад Гук, карпатський заповідник з дикими звірами та Скелі Довбуша – вражень вистачить не на одні захоплюючу розповідь. 

🌳 Табір розташований в екологічно чистій зоні. Тут юні представники нашої громади проводить час незабутньо, набуваючи нових знайомств і отримуючи яскраві емоції. 

🤽‍♂️ Діти залюбки плюскочуться в басейні під наглядом інструкторів. Це не лише додає відпочинку незабутніх вражень, а й робить його корисним для всіх учасників. А гірське повітря та неповторна природа карпатського краю гарантують повноцінне оздоровлення.💪


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь