Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні  працівники  і ветерани землевпорядної  служби Марківщини

Шановні працівники і ветерани землевпорядної служби Марківщини

Вітаю всіх, хто обрав своєю професією землеустрій та щодня бере участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, забезпеченні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель. З професійним святом –Днем землевпорядника!

15:51 13.03.2020

День працівників житлово-комунального господарства

День працівників житлово-комунального господарства

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення керівництво Марківської селищної ради привітали дружній колектив Марківського комунального підприємства «Марківський комунальник» на чолі з Віталієм Скиртачем, побажали легких трудових буднів, родинного затишку та миру.

10:15 13.03.2020

Відділ культури Марківської селищної ради проводить активну роботу з питань розробки Програми заходів на 2020 рік

Відділ культури Марківської селищної ради проводить активну роботу з питань розробки Програми заходів на 2020 рік

Відповідно до рішення дванадцятої сесії Марківської селищної ради від 20 лютого 2020 року «Про прийняття закладів культури на фінансування та утримання до бюджету Марківської селищної ради» Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Марківська селищна рада вирішила прийняти з 01.03.2020 року на фінансування та утримання до бюджету Марківської селищної ради:

15:29 12.03.2020

Обговорили заходи щодо запобігання на території Марківського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19

Обговорили заходи щодо запобігання на території Марківського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19

Сьогодні заступник селищного голови Марківської селищної ради Віталій Семенченко взяв участь у позачерговому засіданні районної постійно діючої комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке терміново скликав голова Марківської райдержадміністрації Костянтин Тимунь. Учасники наради обговорили заходи щодо запобігання на території Марківського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. В результаті жвавого обговорення було вирішено введення заборони відвідування дошкільних та загальноосвітніх закладів району з 12.03.2020 до 03.04.2020. Вирішили рекомендувати  керівникам органів місцевого самоврядування, установ, організацій незалежно від форм власності та підпорядкування, утриматися від організації та проведення масових заходів.

11:53 12.03.2020

Роботу над написанням Стратегії розвитку Марківвської ОТГ розпочато

Роботу над написанням Стратегії розвитку Марківвської ОТГ розпочато

На разі одним з першочергових завдань перед Марківською громадою стоїть написання Стратегії розвитку на 2021-2027 роки. Основоположним принципом, який стане фундаментом для написання Стратегії, є принцип залучення громадськості у даний процес, що і є підготовчим етапом написання Стратегії розвитку. З метою обговорення нагальних проблем, питань, які потребують негайного вирішення на території сільських рад, що не ввійшли на даному етапі до складу Марківської селищної ради, за ініціативи селищного голови Марківської селищної ради Ігоря Дзюби були запрошені до конструктивної бесіди сільські голови Просянської, Герасківської, Краснопільської та Кабичівської сільських рад. Так, як у перспективному плані передбачено, що Марківська громада наприкінці завершення процесу децентралізації,  в результаті буде відповідати межам району, тож на думку Ігоря Дзюби було б доцільно обговорення написання Стратегії з небайдужими та активними представниками абсолютно всіх територій. Бо одним з етапів реалізації написання Стартегії  -  є створення Робочої групи, в яку повинні ввійти жителі громади, представники різних соціальних груп, аби почути та проаналізувати у форматі жвавого обговорення пріоритетні сторони для нашої громади.

09:18 12.03.2020

Встановлення рекорду України з максимальної кількості учасників одночасного спільного читання вголос поезії Т.Г.Шевченка.

Встановлення рекорду України з максимальної кількості учасників одночасного спільного читання вголос поезії Т.Г.Шевченка.

З нагоди відзначення 206-ї річниці від дня народження великого кобзаря – Тараса Шевченка, 10 березня 2020 року, працівники Марківської селищної ради долучилися до районного заходу зі встановлення рекорду України з максимальної кількості учасників одночасного спільного читання вголос поезії Т.Г.Шевченка.

13:55 10.03.2020

Навчання з загальних питань з охорони праці

Навчання з загальних питань з охорони праці

Сьогодні начальник відділу агропромислового розвитку Марківської селищної ради Ірина Григоренко, провела навчання відповідальних осіб сільськогосподарських господарств, підприємств, установ, організацій з загальних питань охорони праці, техніки безпеки та ін.

13:51 10.03.2020

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ МАРКІВЩИНИ!!!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ МАРКІВЩИНИ!!!

Останніми роками спалювання навесні сухої трави, рослинних залишків та побутового сміття набуло масштабних розмірів. З приходом весни господарі розводять вогнища аби спалити сухе листя, суху траву чи сміття.

11:11 10.03.2020

Урочисті заходи з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня – 8 Березня

Урочисті заходи з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня – 8 Березня

За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

09:16 06.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь