A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Луганщини!

Шановні мешканці Луганщини!

Незалежно від того, в якому куточку України ви зараз знаходитесь, якщо у вас є проблема з пошуком роботи або є бажання змінити вид діяльності та місце працевлаштування,  Луганська обласна служба зайнятості завжди готова вам допомогти! Ми працюємо! Спрощена процедура реєстрації дозволяє отримувати наші послуги онлайн! Пропонуємо не тільки підбір вакансій за вашим профілем та бажанням по всій території України, але й можливість отримати допомогу по безробіттю. Будь ласка, звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням http://surl.li/invaz Ми разом! Перемога прийде обов’язково! Працюємо для вас!

10:28 06.01.2024

Протистояти стресу нелегко. Але можливо

Протистояти стресу нелегко. Але можливо

Цьому внутрішньо переміщених осіб систематично навчають на базі Координаційного центру Марківської селищної військової адміністрації їхні соціальні партнери.

16:13 05.01.2024

Продуктові набори та консультативна допомога ВПО

Продуктові набори та консультативна допомога ВПО

Такими послугами у грудні минулого року було охоплено внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в Координаційному центрі надання гуманітарної допомоги Марківської селищної військової адміністрації.

12:02 04.01.2024

Збільшено розмір та строки надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО

Збільшено розмір та строки надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО

Збільшено розмір компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення» від 27 грудня 2023 року №1390, яка набула чинності 30 грудня 2023р. https://t1p.de/463t5 Загальну тривалість надання такої компенсації збільшено: до 3 місяців – за працевлаштування ВПО; до 6 місяців – за працевлаштування ВПО з числа осіб з інвалідністю. Розмір компенсацій залежить від розміру мінімальної зарплати, яка з 1 січня 2024 року становить 7100 грн, а з 1 квітня – 8 000 грн. Також встановлено граничний термін для подання заяви на призначення компенсації не пізніше 6 місяців із дня працевлаштування людини. Подати заяву на компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи можна тут: https://t1p.de/dgozi Ознайомитись із Порядком надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні можна тут: https://t1p.de/c2vh6 Орієнтовно на реалізацію зазначеної програми на 2024 рік передбачено 350 млн грн. Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

12:11 03.01.2024

Як швидко компенсують витрати за облаштування робочого місця особи з інвалідністю?

Як швидко компенсують витрати за облаштування робочого місця особи з інвалідністю?

Заява про надання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю подається роботодавцем протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю. Рішення про надання або відмову в наданні компенсації приймається регіональним центром зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання документів. Компенсація виплачується роботодавцю протягом п’яти робочих днів з дня прийняття рішення про надання компенсації на його банківський рахунок, зазначений у заяві. У разі зміни місця провадження господарської діяльності роботодавця компенсацію виплачує регіональний центр зайнятості, що прийняв рішення про її надання. Джерело: http://surl.li/omnve ☎️ Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc ℹ️ Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

10:37 26.12.2023

З Різдвом Христовим, шановні земляки!

З Різдвом Христовим, шановні земляки!

Різдво – особливе сімейне свято. Очікування першої зірки, що сповістила про народження Божого Сина, перетворюється в очікування дива.  Для українців в умовах війни найбажаніше очікування – здобуття Перемоги, настання миру. Для марківчан, як і для багатьох співвітчизників – ще й повернення до рідних домівок. Одна із зірок сьогодні мерехтить особливо яскраво. Вона з'явилася на вечірньому небосхилі першою і сповістила про народження Христа.  Бажаємо, щоб її чарівне світло осявало дорогу до мирних ранків та тихих вечорів. Аби янгол надійно беріг всіх нас, а особливо тих, хто сьогодні боронить нашу землю. Нехай українські діти тішаться різдвяною казкою. Добро обов’язково переможе зло.  Христос народився. Славімо Його!

08:37 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь