A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вірні спадку Великого Кобзаря

Здавалося б, за понад два століття, відколи доля подарувала світові Великого Кобзаря, не залишилося жодного невідомого факту з його життя. Й всі історії, пов’язані з його творчістю, переказані. Але це не так. 📝 Тем для обговорення поціновувачами пророчих рядків Тараса Шевченка виявилося чимало. Деякі з них, з огляду на нинішній статус вимушених переселенців, постали в новому світлі. Дуже болючому для представників марківської громади. Ними земляки ділилися під час онлайн-зустрічі з нагоди 210-ої річниці від дня народження видатного митця. Ми всі зараз так само, як і уславлений співвітчизник, є вигнанцями зі своєї малої батьківщини проти нашої волі. 💔 Туга за домівкою настільки нестерпна, що учасники заходу не стримували сліз, ділячись власники життєвими історіями з пророцтв Тараса Григоровича. – За що так не люблять свою землю запроданці? – запитання марківчанки скоріше риторичне. Бо людям, котрі всім серцем вболівають за Вкраїну, прагнуть для неї миру та свободи, те невтямки. 💙💛 Завершили ж захід оптимістичним: нашій країні, народу бути щасливими. Ми не просто цього прагнемо. Ми за це самовіддано боремося. Тож все буде Україна!

17:24 09.03.2024

Прозорість і підзвітність: Артем Лисогор тримає на особистому контролі декларування доходів держслужбовців

Очільник Луганщини Артем Лисогор тримає на особистому контролі декларування доходів працівниками облдержадміністрації та місцевих військових адміністрацій.

10:43 09.03.2024

З визначною для України та українців датою!

💙💛 Видатний пророк, Великий Кобзар, український геній поза часом і кордонами. Так називають нашого славетного земляка – Тараса Григоровича Шевченка. Сьогодні ми відзначаємо 210-й ювілей від дня його народження. 📃Минають століття, а його безсмертні твори не втрачають своєї актуальності. Український митець залишив чимало важливих послань, які для сучасників є закликом до дії. ✊Серед них – «Борітеся – поборете, вам Бог помагає! За вас правда, за вас сила і воля святая!». Воно передає всю сутність українського характеру. Пишаємося нашим славетним пращуром. Докладаймо всіх зусиль, аби його пророцтва збувалися й наша багатостраждальна Вкраїна стала вільною і щасливою. Вона на це заслуговує. Кожен з нас цього вартий!

08:00 09.03.2024

Співпраця служби зайнятості із «Затишно spase Вінниця/Схід SOS»

Мешканка Лисичанська Марина Махницька, соціальний працівник за фахом, у січні поточного року відкрила власну справу в м.Вінниця. Свою діяльність вона здійснює, доєднавшись до команди Безпечного простору для жінок і дівчат Затишно space Вінниця/Схід SOS, що існує за підтримки благодійних фондів. В такому центрі психологічної, соціальної та юридичної допомоги безоплатно допомагають жінкам і дітям, які постраждали внаслідок війни чи опинилися у складних життєвих обставинах.   Фахівчинею Лисичанського міського центру зайнятості Ольгою Бай встановлено зв'язок та домовленість щодо співпраці та 6 березня була запрошена на захід під назвою «Жіноче обличчя професій» - це ініціатива, що висвітлює успішні приклади жінок, які пройшли шлях подолання стереотипів у виборі професій. Запрошені успішні жінки-керівники ділилися своїм досвідом і через які труднощі вони пройшли, психологи коментували їх досвід. Крім цього відбулась презентація послуг ДСЗ від Вінницької філії Вінницького обласного ЦЗ. Ольга Бай розповіла учасникам, що Луганська обласна служба зайнятості працює та надає послуги ОНЛАЙН. Всі послуги щодо реєстрації, працевлаштування, професійного навчання, в тому числі за допомогою ваучерів, державних компенсаційних програми можна отримати в дистанційному форматі. В результаті зустрічі домовилися з Мариною про подальшу співпрацю зі службою зайнятості у разі планування заходів для ВПО. Отримати консультації представника Луганської ОСЗ у м. Вінниця можливо в гуманітарному хабі «Луганщина моя» за адресою: вул. Праведників світу, 43-б щосереди з 10:00 до 15:00, в інші робочі дні:  вул. М.Ващука, 20, приміщення Вінницької філії, 2 поверх. Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

17:47 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь