Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Оголошення

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

Розпорядженням селищного голови Марківської селищної ради від     16 вересня 2020 року № 476-К оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Марківської селищної ради Луганської області».

15:23 16.09.2020

До уваги громадян!

Марківська селищна рада Марківського району Луганської області повідомляє про те, що на території селищної ради в адміністративних межах населених пунктів смт. Марківка, с. Деркулове, с. Бондарівка, с. Курячівка, с. Нова Україна, с. Лісна Поляна, с. Скородна, с. Тишківка, с. Крупчанське, с. Фартуківка, с. Марківське, с. Сичанське, с. Караван-Солодкий, с. Бондарне, с. Виноградне, с.  Крейдяне, с. Городище, с. Лобасово, проводиться робота по виготовленню нормативно-грошової оцінки населених пунктів.

16:46 20.05.2020

Щодо проведення відбору виконавця комплексних послуг

1. Мета проведення послуг:  відбір виконавця комплексних послуг з виконання робіт щодо підготовки лотів до продажу на земельних торгах прав оренди земельних ділянок (виготовлення агрохімічного паспорту земельних ділянок) та проведення земельних торгів.

13:43 21.04.2020

Про грантовий конкурс

В рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру на Сході України за фінансової підтримки Європейського Союзу розпочинається  грантова програма для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на підконтрольних Уряду України територіях Луганської, Донецької та Запорізької областей на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств.

13:09 06.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь