Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання ветерана праці село Городище Марківської селищної ради

Вітання ветерана праці село Городище Марківської селищної ради

За дорученням голови Марківської об'єднаної територіальної громади Ігоря Дзюби, сьогодні в.о. старости Сичаснького старостинського округу разом із депутатом Марківської селищної ради сьомого скликання Анжелікою Передерій, відвідали ветерана праці Рубана Олексія Андрійовича, 1927 р.н., що мешкає у селі Городище, привітали та передали продуктовий набір, квіти та вітальну листівку від щирих діточок.

10:12 07.05.2020

# Спасибі_що_живу

# Спасибі_що_живу

Напередодні святкування Дня пам’яті та примирення, 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відділ культури Марківської об’єднаної територіальної громади, запрошує Вас на перегляд відеоматеріалів за результатами челенджу , що транслюватиметься он-лайн, 8 травня 2020 року з 9.00 на офіційній сторінці Марківської громади у фейсбуці.

09:17 07.05.2020

"Не пали - компостуй!"

"Не пали - компостуй!"

Нещодавно, члени ініціативної групи Марківської селищної ради взяли участь у вебінарі "Використання ГІС застосунків для аналізу ситуації з пожежами на території громад", який проходив в рамках проєкту "Не пали - компостуй!"

08:56 07.05.2020

На Марківщині привітали ветеранів Другої світової війни та громадян поважного віку категорії 90+

На Марківщині привітали ветеранів Другої світової війни та громадян поважного віку категорії 90+

Напередодні Дня Пам`яті і Примирення та 75 річниці Перемоги у другій світовій війні над нацизмом, голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба разом із головою районної ради ГО «Марківської районної організації ветеранів України ім. А.І. Єременка», підполковником Іваном Левченком почали відвідувати ветеранів нашого району. Так, 06 травня 2020 року посадовці завітали з вітальним візитом до ветерана другої світової війни Василя Матвійовича Кіяницького, що мешкає в селі Курячівка Бондарівського старостинського округу, супроводжував делегацію в.о. старости Олександр Тіщенко. Друга світова війна незагоєною раною людської пам’яті і досі нагадує про себе. Ця пам’ять буде жити доти, доки живі очевидці тих страшних подій: ветерани війни, учасники бойових дій, інваліди війни, ті, кому випало стати свідками злодіянь нацизму та їх наслідків. У повній бойовій готовності та з гарним настроєм, радо зустрічав шановних гостей Василь Матвійович. Не стримуючи сліз наш ветеран ділився спогадами про минуле, з надією сподівався на безхмарне майбутнє. Члени делегації в свою чергу привітали з наступаючим святом, побажали добра, міцного здоров’я, миру і злагоди, а також подякували за стійкість і мужність, з яким колишній фронтовик пройшов крізь воєнні роки. В знак глибокої шани та безмежної подяки урочисто вручили продуктовий набір, квіти, листівку від чуйних учнів загальноосвітніх закладів Марківщини та календар, виготовлений спеціально з нагоди ювілейної річниці Великої Перемоги. Не оминули увагою цього дня й ветеранів праці, категорії 90+, а саме: Драна Катерина Романівна, 1928 р.н., с. Бондарівка, Торба Катерина Семенівна, 1930 р.н., с.Бондарівка, Пампура Іван Іванович, 1930 р.н., с. Бондарівка, Білокобильський Петро Іванович, 1926 р.н., с. Бондарівка, Гармаш Катерина Федорівна, 1929 р.н., с. Бондарівка, Мишура Марія Василівна, 1926 р.н., с. Курячівка, Кіяницька Катерина Іванівна, 1927 р.н., с. Курячівка, Компанієць Ніна Іванівна, 1929 р.н., с. Курячівка, Бережна Мотрона Петрівна 1929 р.н., Курячівка, Степаненко Парасковія Омелянівна 1928 р.н., с. Бондарівка, Шепітько Марія Петрівна 1925 р.н., с. Курчівка В Кризькому старастинському окрузі делегацію супроводжували в.о. старости Тетяна Сущенко, депутат Марківської селищної ради Тетяна Сопільник та соціальний працівник Ольга Каркачова. Мишура Марія Іванівна, 1930 р.н., с. Кризьке, Гирман Антоніна Яковлівна, 1930 р.н., с.Кризьке, Ялтавська Пелагея Іванівна, 1928 р.н., с. Сичівка, Гирман Марія Семенівна, 1928, р.н., с.Сичівка, Гирман Катерина Михайлівна, 1928, р.н., .Сичівка, Кравцова Ніна Федорівна, 1926 р.н., с. Кризьке, Торба Анастасія Костянтинівна, 1930 р.н., с.Сичівка, Ахметшина Марія Юхимівна, 1928 р.н., с.Кризьке Всі без винятку отримали вітальні листівки, квіти та продуктові набори. Ветерани, щиро дякували гостям за увагу, а гості дякували їм за ПЕРЕМОГУ! Ніщо так не зігрівало цього хмарного дня, як щира усмішка глибоких очей наших здобувачів миру та спокою.

10:06 06.05.2020

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Запрошуємо УСІХ бажаючих! 8 травня 2020 року о 14.00 приєднатися до онлайн – конференції на платформі Zoom. Представники Марківської ОТГ, учасники стаді-туру поділяться своїми враженнями, набутим досвідом від поїздки до ОТГ Тернопільської області. Поговоримо про успішну практику реалізації реформи децентралізації. Щоб прийняти участь у заході необхідно перейти за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/9787163566 Будь-ласка завчасно зареєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/16R5zM7wLrtUWNZT7 Реєстрація зі смартфонів за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSctf87MMiupoq2Ir…/viewform… Будемо раді Вас бачити.

08:29 06.05.2020

Шановні жителі Марківщини!

Шановні жителі Марківщини!

Відділ культури Марківської об’єднаної територіальної громади, запрошує Вас до перегляду святкового концерту з нагоди 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - «Перемога на всіх одна!», що транслюватиметься он-лайн 9 травня 2020 року з 10.00 години на офіційній сторінці Марківської громади у фейсбуці

16:37 05.05.2020

Шановні жителі Марківщини!

Шановні жителі Марківщини!

Напередодні святкування Дня пам’яті та примирення, 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відділ культури Марківської об’єднаної територіальної громади, запрошує Вас на перегляд відеоматеріалів за результатами челенджу # Спасибі_що_живу, що транслюватиметься он-лайн, 8 травня 2020 року з 9.00 на офіційній сторінці Марківської громади у фейсбуці.

16:36 05.05.2020

Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні»

Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні»

05 травня 2020 року, начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка взяв участь в онлайн-презентації унікального Інструментарію для впровадження шкільного громадського бюджету, розробленого експертами проєкту Ради Європи «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».

16:20 05.05.2020

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

У березні 2020 року МОМ розпочала впровадження нового проєкту «Гуманітарна та соціально-економічна підтримка внутрішньо-переміщених осіб та постраждалого населення на сході України» (Проєкт) за фінансової підтримки Уряду Японії. Один з компонентів Проєкту має на меті сприяння соціально-економічному розвитку громад, які постраждали від конфлікту та в яких проживають внутрішньо переміщені особи.

15:02 05.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь