Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

17 квітня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Ігоря Дзюби. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. У засіданні взяли участь 10 із 15 членів виконавчого комітету. Членами виконавчого комітету прийнято відповідні рішення, згідно порядку денного:

16:27 17.04.2020

Швидка бізнес-допомога. До уваги місцевих організацій з розвитку підприємництва!

Швидка бізнес-допомога. До уваги місцевих організацій з розвитку підприємництва!

Розумієте проблеми малого і середнього бізнесу? Постійно думаєте, що робити та як допомогти, особливо зараз, коли весь світ зіштовхнувся з економічними наслідками пандемії? Уже маєте ідеї та хочете отримати найсучасніші практичні інструменти для їх реалізації?

09:50 17.04.2020

«Як сільгоспвиробникам взяти участь у конкурсі грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств»

«Як сільгоспвиробникам взяти участь у конкурсі грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств»

Сьогодні працівниками відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради була організована  інформаційну зустріч-конференцію на тему «Як сільгоспвиробникам взяти участь у конкурсі грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств». У заході участь взяли начальник відділу агропромислового розвитку Марківської селищної ради Ірина Григоренко, ФОП Ілляшов. Також одночасно на зв’язку були в.о. директора Марківського професійного аграрного ліцею Олена Бондаренко та ФОП Білокобильський з с. Крупчанське.

15:40 16.04.2020

#Залишаємосявдоматворчо

#Залишаємосявдоматворчо

В умовах карантину відділу культури Марківської селищної ради запровадив проєкт #залишаємосявдоматворчо. З метою організації змістовного та цікавого дозвілля, художні керівники клубних закладів готують відеоуроки та онлайн майстер-класи. Відео уже поширується на офіційній сторінці Марківської громади у соціальній мережі facebook . Цікавого перегляду! 

13:58 16.04.2020

Відповідь на звернення

Відповідь на звернення

Нещодавно, на прохання мешканців с. Городище Марківської селищної ради за дорученням селищного голови Ігоря Дзюби, працівники МКП «Марківський комунальник» встановили затишну зупинку. Прохання щодо зупинки місцеві мешканці висловили особисто Ігорю Анатолійовичу під час чергового виїзного прийому громадян на території Сичанського старостинського округу.

10:47 16.04.2020

Весняно – польові роботи в самому розпалі…

Весняно – польові роботи в самому розпалі…

Як повідомляє відділ агропромислового розвитку Марківської селищної ради, станом на 14 квітня 2020 року під врожай 2020 року посіяно озимих культур на площі 19653 га, в тому числі озимого ячменю 115 га, посіяно озимого ріпаку СТОВ «Агрофірма«Марківське» 1125 га. Підживлення проведено на всій площі посіву.

12:02 15.04.2020

Робота знайдеться завжди…

Робота знайдеться завжди…

Колектив Марківського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №1 «Теремок» під час карантину зовсім не гають часу. Про роботу дошкільного закладу детально розповідає завідуюча Тамара Чистоклєтова: «На виконання постанови КМ України «Про запобігання поширенню на території корона вірусу COVID-19»від 11.03.2020 року 321, із змінами, наказу МОН України «Про організаційні заходи для запобігання поширення корона вірусу COVID-19”від 16.03.2020 року №406, листа МОН і ЦК  Профспілки працівників освіти і науки України від 17.03.2020р.№1/9-162 «Про умови та оплату праці працівників закладів освіти і науки в умовах карантину», з метою запобігання серед учасників освітнього процесу в дошкільному закладі освіти та його працівників робота дошкільного навчального закладу організована наступним  чином:

11:04 15.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь