A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Про футбол...

Про футбол...

12 серпня стартувало друге коло ігор в рамках чемпіонату Новопсковського району з футболу в якому Марківську ОТГ успішно представляє команда «Курячівка». 20 серпня наші футболісти зустрілися у футбольному двобої з командою ЛВУМГ. Пропустивши у свої ворота лише одного м’яча, вибороли таки перемогу у суперника. Кінечний рахунок гри1:6.

19:02 20.08.2020

ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА

ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА

Відповідно до «Перспективного плану розвитку агропромислового комплексу  Марківського району на 2018 – 2020 роки» в районі було створено і зареєстровано три сімейні ферми молочарського напрямку.

14:05 20.08.2020

До уваги структурних утворень політичних партій!

До уваги структурних утворень політичних партій!

У  зв'язку з призначенням Верховної Радою України чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на неділю 25 жовтня 2020 року, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що політична партія (організації політичної партії) є суб'єктами виборчого процесу відповідних виборів.

10:34 20.08.2020

Онлайн реєстрація громадської організації за допомогою Онлайн будинку юстиції

Онлайн реєстрація громадської організації за допомогою Онлайн будинку юстиції

Після запровадження Міністерством юстиції України зручного сервісу для громадян – Он-лайн будинку юстиції (посилання у мережі Інтернет - https://online.minjust.gov.ua) (далі – Портал), у новостворених громадських організацій зі статусом юридичної особи з'явилася можливість подавати документи для державної реєстрації створення громадських організацій зі статусом юридичної особи онлайн, не звертаючись при цьому до реєструючого органу або центру надання адміністративних послуг.

10:34 20.08.2020

Стартувала реалізація проєктів Бюджету участі Марківської громади

Стартувала реалізація проєктів Бюджету участі Марківської громади

19.08.2020 представники ГО "МОЛОДА ЕНЕРГІЯ" отримали нові вікна за проєктом "Затишний молодіжний центр" на базі Кризького сільського Будинку культури. Мета проєкту -сприяння соціальної згуртованості та формуванню у молоді та громадян старшого віку  активної громадянської позиції шляхом створення затишного молодіжного центру. Фінансування: Марківська селищна рада- 29864 грн, власний внесок ГО- 2248 грн. Загальна вартість проєкту -32112 грн. Далі буде...

17:30 19.08.2020

Сьогодні Марківщина зустрічала очільника області Сергія Гайдая

Сьогодні Марківщина зустрічала очільника області Сергія Гайдая

19.08.2020 голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба взяв участь у зустрічі голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая, який в рамках робочого візиту завітав цього серпневого дня на Марківщину. В ході поїздки, керівник області провів робочу нараду з активом району. Серед присутніх були в.о голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма, голова районної ради Андрій Лигута, голови сільських рад, керівники підприємств і установ та громадських організацій району, представники силових структур та керівники агроформувань.

16:09 19.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь