A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання селищного голови Марківської селищної ради з Днем незалежності України!

Привітання селищного голови Марківської селищної ради з Днем незалежності України!

Шановні жителі та гості Марківщини! Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України! Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень. У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. Святкуючи Незалежність, Україна йде шляхом проведення ряду важливих реформ. Своєю працею ми долучаємось до нашої спільної справи – розбудови нової квітучої європейської держави, наповнюємо незалежність країни справжнім змістом. Нехай всі наші зусилля будуть направлені на єднання навколо спільних цілей, ідей та цінностей. Щастя і процвітання нашій вільній незалежній соборній державі! Бажаю кожному із Вас здоров’я, добра, віри, благополуччя і сімейного затишку. Україні потрібні Ваші руки, Ваш талант, Ваш патріотизм, Ваше вміння жити на українській землі та бути українцем! А сподіватися нам є на що. Бо головний скарб нашої громади – це Ви, його жителі. Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна! Тож зичимо усім Вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. Нехай Господь береже всіх нас! Зі святом Вас! З повагою, голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба

07:58 24.08.2020

«З днем народження, Державо!»

«З днем народження, Державо!»

Ми не втомлюємося вітати нашу рідну неньку, Україну зі святами. Сьогодні голова Марківської ОТГ вітав мешканців та гостей громади на території Ліснополянсьго та Сичанського старостинських округів. Привітні та задоволені посмішки місцевих жителів були щирою винагородою для організаторів проведення святкових концертів. Не залишилися цього дня без відзнак активні громадяни, які завжди долучаються до добрих справ громади. Адже, як зазначив Ігор Дзюба у вітальних промовах: «Добробут та процвітання нашої громади та України загалом, залежить від головного скарбу - її працьовитих та талановитих мешканців, щирих патріотів рідної землі!» Зі святом, Україно! Зі святом Марківська, громадо!

21:36 23.08.2020

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДЕРЖАВО!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДЕРЖАВО!

Напередодні величних Державних свят - Дня Прапора та Дня незалежності України в Марківській громаді тривають привітальні концерти. Сьогодні музичними святковостями мали змогу насолодитися мешканці селища Марківка, а саме: своїх жителів розважали СК "Мрія" та СК "Україна". Далі урочистості продовжилися в селі Кризьке, Бондарівка та Курячівка Марківської ОТГ. Зі словами привітання до мешканців громади звертався селищний голова Ігор Дзюба. У своїй промові підкреслюючи важливість державних свят бажав мешканцям нашої неньки України всіх гараздів, миру, злагоди та добра. До привітань долучилися й в.о старост на відповідних територіях. Теплі слова також лунали від депутатів Марківської селищної ради. В ході заходів були відзначені активні жителі громади. Для всіх присутніх був презентований гімн Марківської громади й судячи від щирих посмішок був офійно схвалений народом! Загалом спостерігалася затишна, святкова атмосфера, адже гарний настрій присутнім дарували аматори художньої самодіяльності району. Заходи були проведені відповідно до карантинних вимог.

17:44 22.08.2020

Засоби індивідуального захисту

Засоби індивідуального захисту

Біловодське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області наголошує на необхідності використання засобів індивідуального захисту як на одному із методів запобігання травмам на виробництві.

09:26 22.08.2020

Всеукраїнський День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків

Всеукраїнський День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків

22 серпня, усі українці схиляють голови та вшановують пам’ять тих працівників міліції та поліції, які загинули під час виконання службових обов’язків, всіх тих, хто поклав своє життя на вівтар служіння Закону та Правопорядку. Напередодні 29-ї річниці незалежності України віддаймо шану патріотам усіх поколінь – тим, хто боронив рідну землю в минулому, відстоював духовність України, виборював незалежність та тим, хто і нині продовжує справу наших славних предків. Честь і слава нашим Героям, котрі залишилися вірними присязі до останнього подиху та зупинили злочинців ціною власного життя. Вічна вам пам’ять!

07:42 22.08.2020

Роки футболу не перешкода!

Роки футболу не перешкода!

21 серпня 2020 на стадіоні села Курячівка відбулась зустріч ветеранів-футболістів з нагоди Дня Прапора та Дня незалежності України. Початок гри традиційно стартував з рівняння команд на жовто-синій прапор під звуки Державного гімну. Учасників зустрічі та всіх присутніх привітав голова Марківської громади Ігор Дзюба, побажавши гравцям цікавої гри. Тож, на сьогоднішній товариській зустрічі перемогу здобула команда збірної Марківки, але курячани з бондарянами не давали своєму супернику передихнути ні на мить. Незважаючи на поважний вік більшості гравців команд-ветеранів, гра видалася напрочуд жвавою та цікавою! Напружені моменти дарували глядачам незабутні враження. По закінченню гри кращі гравці та команда переможець отримала відзнаки від Марківської селищної ради. Ветерани - так тримати, на лавці запасних ще є з кого вибрати!

21:39 21.08.2020

«Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг. Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання. Порядок надання адміністрат

«Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг. Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання. Порядок надання адміністрат

 В рамках співробітництва з Програмою «U-LEAD з Європою», Фаза впровадження (раунд 4) в Марківській селищній раді 20-21 серпня 2020 року відбувся тренінг з питання «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг. Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання. Порядок надання адміністративних послуг, насамперед базових і параметри якості послуг».

16:30 21.08.2020

Поговоримо про пробацію

Поговоримо про пробацію

Буває так, що у житті людини «щось пішло не так» і вона вчинила злочин. Безперечно, вона повинна понести покарання. Покарання призначається судом не для того, щоб зруйнувати життя людини, а для того, щоб відновити справедливість і створити умови, за яких така людина не буде вчиняти злочини.

13:20 21.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь