A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Марківська державна податкова інспекція інформує платників податків про використання електронного цифрового підпису та переваги «електронного кабінету платника»!

Марківська державна податкова інспекція інформує платників податків про використання електронного цифрового підпису та переваги «електронного кабінету платника»!

З метою забезпечення належного сервісного обслуговування платників податків на веб-порталі ДПС України функціонує електронний сервіс «Електронний кабінет платника», за допомогою якого платники податків можуть вести документообіг та сплачувати податки онлайн, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що значно економить час та надає можливість уникнути черги.

15:26 27.08.2020

ЦЕ ЦІКАВО!

ЦЕ ЦІКАВО!

Одним з пріоритетних напрямків роботи відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій селищної ради є робота з громадськими організаціями. Так спільно з ГО "МОЛОДА ЕНЕРГІЯ" спеціалісти відділу втілили в життя ідею відкриття на базі Марківського професійного аграрного ліцею євроклубу "DREAM". Нещодавно учасники клубу отримали сувеніри від Euroquiz в рамках реалізації проєкту "Сільська молодь+ЄС", який розпочнеться з вересня 2020 року. Мета проєкту-ознайомити сільську молодь з цілями основних етапів європейської інтеграції, сприяти засвоєнню базових понять та термінології, навчити орієнтуватися в загальній історії європейської інтеграції. Дякуємо адміністрації навчального закладу за підтримку та співпрацю. Далі буде...

13:13 27.08.2020

Від краси дозвілля до краси душі

Від краси дозвілля до краси душі

Ще один проєкт в рамках Бюджету участі Марківської ОТГ дочекався етапу реалізації.Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Тому, щоб у Марківці було завжди затишно, чисто та комфортно, мають відповідати не лише комунальні служби, а й усі жителі.

13:09 27.08.2020

СИМВОЛІКА МАРКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

СИМВОЛІКА МАРКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

По закінченні проведення конкурсу та на підставі протоколу від 28.07.2020 №1 засідання конкурсної комісії по визначенню переможців конкурсу на створення офіційної символіки Марківської селищної ради, згідно з геральдичною експертизою проєктів Герба та Прапора Марківської ОТГ від 27.07.2020 № 102/20 та від 30.07.2020р. №106/20 - Рішенням сесії Марківської селищної ради від 18.08.2020 року №20-12/2020 затверджено офіційну символіку Марківської ОТГ та селища Марківка.

11:05 27.08.2020

Достойний виступ Марківської ОТГ на чемпіонаті з футболу Біловодського району

Достойний виступ Марківської ОТГ на чемпіонаті з футболу Біловодського району

26 серпня 2020 року завершився відкритий чемпіонат Біловодського району з футболу. Марківську громаду у чемпіонаті представляли 2 команди: «Бондарівка» та «Марківська ОТГ». За звання кращих боролися ще 6 команд: «РБК», «Євсуг», «Друзі Ярослава», «Прикордонник», «Юність», «Литвинівка».

19:46 26.08.2020

БЮДЖЕТ УЧАСТІ почав діяти!!!

БЮДЖЕТ УЧАСТІ почав діяти!!!

З метою розвитку спортивної інфраструктури, сприяння соціальної згуртованості та формуванню здорового способу життя громадян різного віку шляхом облаштування спортивного майданчику, ГО "Кризька сільська організація "Промінь" подали заявку на участь у бюджеті участі до відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради. Після завершення всіх процедур згідно Положення, вже розпочата реалізація проєкту бюджету участі "Спорт єднає покоління ГО "Кризька сільська організація "Промінь". Для довідки - проєкт спрямований на вирішення проблеми відсутності в селі Сичівка умов для сучасного спортивного майданчика.

16:34 26.08.2020

Анонс додаткових одноденних тренінгів для учасників конкурсу малих бізнес- проектів.

Анонс додаткових одноденних тренінгів для учасників конкурсу малих бізнес- проектів.

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу оголошує черговий конкурс малих бізнес – грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств Луганської області.

15:26 26.08.2020

НЕ СЛОВОМ , А ДІЛОМ!

НЕ СЛОВОМ , А ДІЛОМ!

Під час робочого візиту голови Марківської ОТГ Ігоря Дзюби на територію Бондарівського старостату в.о. старости Олександром Тіщенко були окреслені нагальні проблеми території. Зокрема, перехід через річку Деркул, що сполучає Бондарівку й сусідню Курячівку, на разі знаходився в аварійному стані й наражало на небезпеку користувачів переходом, особливо літніх людей. Тож, з огляду на першочергову потребу у безпеці громадян громади, головою ОТГ було прийнято рішення про заміну існуючого переходу на більш безпечний та зручний. Сьогодні всі роботи з усунення недоліків та незручностей були повністю завершені. ДАЛІ БУДЕ…

14:16 26.08.2020

Участь Марківської громади у обласних заходах до Дня незалежності України

Участь Марківської громади у обласних заходах до Дня незалежності України

Сьогодні, у День незалежності нашої держави, на обласних урочистостях Марківщину представляли кращі з кращих. Делегацію на чолі з головою Марківськоі ОТГ Ігорем Дзюбою та в. о. голови РДА Оленою Цовмою гостинно зустрічав очільник Луганської області Сергій Гайдай. Так приємно та зворушливо, що наших митців народної творчості цінують та із задоволенням запрошують на заходи такого рівня! А ми в свою чергу не втомлюємося пишатися нашими перлинами та вкотре презентуємо їх надбання! Зі святом тебе, Україно! Зі святом тебе, Марківщино!

13:05 24.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь