Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Марківщини!

Шановні мешканці Марківщини!

Задля попередження захворювання на гострі респіраторні вірусні інфекції закликаємо громадян дотримуватись звичайних заходів обережності.

09:34 10.04.2020

ПОЧАТОК Є, А ОТЖЕ ДІЛО БУДЕ…

ПОЧАТОК Є, А ОТЖЕ ДІЛО БУДЕ…

У рамках реалізації державної програми «Доступна медицина», що спрямована на забезпечення доступу мешканців сільської місцевості до якісної первинної медичної допомоги, у селі Лісна Поляна Марківської селищної ради активно розпочалось будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини (моно практика з житлом для лікаря).

16:06 09.04.2020

Працюємо для Вас!

Працюємо для Вас!

Відповідальні працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради в максимально короткі строки розповсюдили серед своїх підопічних 477 продуктові набори, що передбачені в рамках сумісного проєкту по забезпеченню продуктовими наборами найбільш вразливих під час епідемії коронавірусу груп населення Національною мережею продуктових магазинів «АТБ» у співпраці з Мінісоцполітики України. Жоден адресат не залишився без передбаченої допомоги.

13:38 09.04.2020

Не пали - компостуй!

Не пали - компостуй!

Марківська громада подала заявку на участь в експериментальному проєкті-челенджі Лабораторії інноваційного розвитку ПРООН та Центру розвитку інновацій "Не пали - компостуй". Сьогодні працівники відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій взяли участь у першому вебінарі "Дистанційні методи моніторингу пожеж в Україні для потреб громад". На цій он-лайн зустрічі дізналися про проєкт, обговорили організаційні питання та ознайомились з першими інструментами супутникового моніторингу пожеж та аналізу даних.

13:18 09.04.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МАРКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МАРКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Наразі ми переживаємо надзвичайно важкий час в історії. Разом з країнами в усьому світі, Україна переживає кризу у сфері охорони здоров’я, що викликана коронавірусом, який може уразити будь-кого та кожного. Кожен з нас та кожен з наших громадян наразі у ризику.

15:57 08.04.2020

Селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба взяв участь у засіданні районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба взяв участь у засіданні районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба взяв участь у засіданні районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова Марківської райдержадміністрації Костянтин Тимунь. До уваги присутніх на розгляд комісії були надані наступні питання порядку денного: 1. Про посилення протипожежного захисту приватних житлових будинків у тому числі помешкань самотніх осіб похилого віку, багатоквартирних житлових будинків протягом весняно-літнього періоду 2020 р. 2. Про виділення матеріального резерву для попередження виникнення та розповсюдження на території району випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Стосовно першого питання присутні заслухали доповідь головного фахівця Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області Тимофія Медвідя, який повідомив про мільйонні збитки бюджетних коштів та про загрозу втратити найцінніший спадок людства – лісо-масиви та лісосмуги, які наразі потерпають від зловмисних дій підпалювачів. Після обговорення були прийняті відповідні рішення, зокрема направлені на посилення пожежної безпеки на підвідомчих об’єктах під час їх експлуатації у весняно-літній період. Головам сільських та селищної рад рекомендовано створити з числа мешканців населених пунктів добровільні пожежні дружини, ліквідувати та не допускати в подальшому звалища побутових відходів у лісах та лісозахисних зонах та прилеглих до них територіях. З другого - відповідно до поданих матеріалів, виділити пально-мастильні матеріали для Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області для виконання заходів з дезінфекції проїжджої частини доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, парків, скверів, дитячих майданчиків, місць загального користування та КНП «Марківська багатопрофільна лікарня МРР» для організації безперервної роботи мобільних бригад, які будуть проводити забір зразків біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та їх транспортування до лабораторії у м. Сєвєродонецьк. В свою чергу селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба повідомив, що на позачерговій сесії були виділені кошти і вже закуплені три мото-оприскувачі. Наразі створені мобільні групи, які оброблятимуть дезінфікуючим засобом місця загального користування на території всієї Марківської селищної ради. Раніше було придбано хлорне вапно на обробку вулиць, тротуарів, асфальтового покриття й передано працівникам ДСНС для подальшого цільового використання.

15:19 08.04.2020

Проінформований, отже захищенний!

Проінформований, отже захищенний!

Працівники відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради, за підтримки Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру, долучилися до інформаційно-просвітницької кампанії та розповсюдили листівки «Як вберегтися від коронавірусу» в громадських місцях.

13:41 08.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь