Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Наразі ми переживаємо надзвичайно важкий час в історії. Разом з країнами в усьому світі, Україна переживає кризу у сфері охорони здоров’я, що викликана коронавірусом, який може уразити будь-кого та кожного. Кожен з нас та кожен з наших громадян наразі у ризику. Інколи симптоми проявляють себе підвищенням температури, кашлем та іншими проявами, але інколи, навіть коли симптомів немає, вірус все одно поширюється. 

09:51 31.03.2020

Увага! Оголошення!

Увага! Оголошення!

Шановні мешканці Марківки! 31.03.2020 року планується відключення електороенергії, по вулиці Зарічна будинки 9-41, 10-16 з 8.30 год. до 16.00 год. Перепрошуємо за тимчасові незручності.

12:56 30.03.2020

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Нагадуємо, щодо недопущення вуличної торгівлі на території населених пунктів Марківського району на період карантину, припинення  роботи  ринків, стихійної та виїзної торгівлі. Бережіть себе та своїх земляків.  

16:36 26.03.2020

Боримось з дифіцитом масок

Боримось з дифіцитом масок

Працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради, активізували роботу з пошиття масок для працівників всіх комунальних установ Марківської селищної ради, а особливо для соціальних працівників та їх підопічних, які обслуговуються на всій території Марківської ОТГ. Адже першочергово особливого захисту потребують літні, поодинокі люди. Усі соцпрацівники додатково проінструктовані щодо засобів індивідуального захисту, мають маски, при відвідуванні людей користуються одноразовими гумовими рукавичками, які змінюють при обслуговуванні кожного жителя. Вони проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу зі своїми підопічними про карантин і про засоби захисту від  захворювання.

15:53 26.03.2020

До уваги громадян!

До уваги громадян!

З 18.02.2020 року по 11.03.2020 року Марківською селищною радою була проведена тендерна процедура на закупівлю великовантажного мототранспортного засобу (підйомника автомобільного гідравлічного). За результатами проведеного аукціону з переможцем був укладений договір та придбаний підйомник автомобільний гідравлічний А2М42 А180 на базі МАЗ 4371. Особливостями даного підйомника є:

13:57 26.03.2020

Про допомогу постраждалим від домашнього насильства в умовах карантину на Луганщині

Про допомогу постраждалим від домашнього насильства в умовах карантину на Луганщині

Шановні мешканці Луганської області! У зв'язку із запровадженням карантинних заходів, викликаних поширенням інфекції коронавірусу, появою нових стресових ситуацій та можливих фінансово-економічних труднощів збільшуються ризики вчинення домашнього насильства. Департамент соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації як координатор на регіональному рівні напрямку запобігання та протидії насильству нагадує, що домашнє насильство – це дії або, навпаки, бездіяльність не тільки фізичного, а й психологічного, сексуального або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї або між родичами, незалежно від того, спільно чи окремо вони проживають.

15:12 24.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь