A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Щиро вітаємо з прекрасним виступом!!!

Щиро вітаємо з прекрасним виступом!!!

Сьогодні збірна Марківської ОТГ на чолі з заступником Марківської селищної ради Володимиром Личманом, посіли друге місце в рамках Кубку області з мініфутболу серед команд держслужбовців та команд органів місцевого самоврядування. ВІТАЄМО!!! ТАК ТРИМАТИ!!! ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!!!

14:48 21.02.2020

Чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Сьогодні селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба провів чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний були винесені наступні питання для розгляду та затвердження членами виконкому. З першого питання «Про затвердження тексту проекту рішення виконавчого комітету Марківської селищної ради «Про затвердження тарифів на послуги з поводженням з побутовими відходами і вивезенням рідких нечистот та утримання багатоквартирних будинків, які надаються Марківським комунальним підприємством «Марківський комунальник» - доповідав начальник МКП «Марківський Комунальник» Віталій Скиритач. Зі змістом двох наступних питань, присутніх проінформувала в.о. директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради Оксана Гармаш, а саме: «Про затвердження тексту проекту рішення виконавчого комітету Марківської селищної ради «Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються установою» та «Про затвердження Положення про Порядок та умови надання платних соціальних послуг установою «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради. Стосовно всіх питань були прийняті відповідні рішення.

13:41 21.02.2020

«Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади у Луганській області»

«Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади у Луганській області»

Фонд Східна Європа оголосила конкурсний відбір об’єднаних територіальних громад для реалізації регіонального компоненту Проєкту «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади у Луганській області». Сьогодні з робочим візитом до Марківської селищної ради завітали представники Фонду Східна Європа – національний координатор впровадження інструментів е-урядування в регіонах Сергій Гунько та регіональний координатор в Луганській області Євген Захарченко. Як відомо, проект спрямований на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, які допомагатимуть вдосконалити якість урядування, покращить взаємодію влади та громадян та сприятимуть соціальним інноваціям в Україні. Тож, основною метою візиту було ознайомлення з ресурсом Марківської громади, її структури, напрямками діяльності, стратегії подальшого розвитку з перспективою спільної взаємодії.

08:23 19.02.2020

Участь селищного голови Марківської селищної ради Ігоря Дзюби у конференції "Наближаючи послуги"

Участь селищного голови Марківської селищної ради Ігоря Дзюби у конференції "Наближаючи послуги"

Сьогодні селищний голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба бере участь у конференції «Наближаючи послуги», присвяченій середньостроковим результатам напряму з покращення якості надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою», що саме зараз проходить у Києві. Основною темою заходу є покращення якості надання адміністративних послуг для населення. Марківська селищна рада була включена до Раунду 4 Програми U-LEAD, що передбачає отримання мобільного ЦНАПу - спеціально обладнаного автомобіля, у якому облаштовані два повноцінні робочі місця адміністраторів надання адміністративних послуг. Головною метою участі Марківського селищного голови у вищевказаному заході є перспектива отримання мобільного ЦНАПу для громади Марківського району.

15:34 18.02.2020

Працівники Марківської селищної ради відвідали черговий семінар

Працівники Марківської селищної ради відвідали черговий семінар

В рамках компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади в Україні» Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) в рамках співпраці з ГО «Аналітично-адвокаційний центр «Львівський регуляторний хаб» розпочали пілотний проєкт, метою якого є розробка аналізу адміністративних перешкод та бюрократичних процедур розвитку бізнесу на місцевому рівні. За результатом конкурсного відбору від Луганської області для участі у зазначеному проєкті були відібрані Марківська ОТГ та Біловодська ОТГ.

15:21 17.02.2020

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАД

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАД

14 лютого 2020 делегація від Марківської ОТГ на чолі із заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Володимиром Личманом була запрошена на День відкритих дверей Луганського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». Під час заходу всі учасники зустрічі мали можливість особисто поспілкуватися із головами та представниками діючих, найуспішніших громад нашої області, отримати коментарі та роз’яснення щодо Перспективного плану Луганщини, критеріїв спроможності ОТГ, діяльності Програми U-LEAD у 2020 році, зокрема, на нашій території.

13:33 17.02.2020

Соціальний проект -  Навчання ІТ спеціальностям та працевлаштування людей з інвалідністю  “Ти можеш усе” Можливості безмежні!”

Соціальний проект - Навчання ІТ спеціальностям та працевлаштування людей з інвалідністю “Ти можеш усе” Можливості безмежні!”

В Україні проживає 2,7 млн. людей з інвалідністю, з яких менш ніж 20% є працевлаштованими. При цьому 1,4 млн. осіб мають 3 групу інвалідності, яка дозволяє їм працювати, а в разі пристосування робочих місць для потреб людини з інвалідністю частина осіб з 2-ю та 1-ю групою можуть працювати на робочому місці або віддалено.

10:35 17.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь