A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Працівники Марківської селищної ради відвідали черговий семінар

Працівники Марківської селищної ради відвідали черговий семінар

В рамках компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади в Україні» Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) в рамках співпраці з ГО «Аналітично-адвокаційний центр «Львівський регуляторний хаб» розпочали пілотний проєкт, метою якого є розробка аналізу адміністративних перешкод та бюрократичних процедур розвитку бізнесу на місцевому рівні. За результатом конкурсного відбору від Луганської області для участі у зазначеному проєкті були відібрані Марківська ОТГ та Біловодська ОТГ.

15:21 17.02.2020

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАД

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАД

14 лютого 2020 делегація від Марківської ОТГ на чолі із заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Володимиром Личманом була запрошена на День відкритих дверей Луганського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». Під час заходу всі учасники зустрічі мали можливість особисто поспілкуватися із головами та представниками діючих, найуспішніших громад нашої області, отримати коментарі та роз’яснення щодо Перспективного плану Луганщини, критеріїв спроможності ОТГ, діяльності Програми U-LEAD у 2020 році, зокрема, на нашій території.

13:33 17.02.2020

Соціальний проект -  Навчання ІТ спеціальностям та працевлаштування людей з інвалідністю  “Ти можеш усе” Можливості безмежні!”

Соціальний проект - Навчання ІТ спеціальностям та працевлаштування людей з інвалідністю “Ти можеш усе” Можливості безмежні!”

В Україні проживає 2,7 млн. людей з інвалідністю, з яких менш ніж 20% є працевлаштованими. При цьому 1,4 млн. осіб мають 3 групу інвалідності, яка дозволяє їм працювати, а в разі пристосування робочих місць для потреб людини з інвалідністю частина осіб з 2-ю та 1-ю групою можуть працювати на робочому місці або віддалено.

10:35 17.02.2020

До уваги громадських формувань!

До уваги громадських формувань!

Однією з підстав для зупинення розгляду документів, встановлених пунктом 7 частини першої статті 27 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань", є подання документів з порушенням встановленого законодавством строку для їх подання.

10:04 17.02.2020

Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану

Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану

З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

12:07 15.02.2020

До Уваги населення!

До Уваги населення!

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2020 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 08.01.2020 № 11, телеграми управління з питань цивільного захисту Луганської облдержадміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації від 04.02.2020 № 36 19 лютого 2020 року з 13.45 до 14.00 в смт Марківка буде здійснюватися технічна перевірка автоматизованих систем централізованого оповіщення із запуском електросирен в навчальних цілях.

13:22 14.02.2020

Запустили Інвестиційний атлас надрокористувача

Запустили Інвестиційний атлас надрокористувача

Державна служба геології та надр України запустила Інвестиційний атлас надрокористувача. Його створили спільно із ДНВП «Геоінформ України», НАК «Надра України», ДГП «Укргеофізика» та УкрДГРІ. Наразі до атласу увійшли 85 об’єктів, їх розподілено по шістьох кошиках – за видами корисних копалин.

09:04 13.02.2020

Виїзний прийом громадян Марківської селищної ради

Виїзний прийом громадян Марківської селищної ради

12 лютого 2020 року селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба провів виїзний прийом громадян, мешканців сіл Кризьке та Сичівка. На всі питання, які виникли під час зустрічі, голова громади надав вичерпні відповіді. Також були надані практичні рекомендації щодо земельних питань, консультувала присутніх начальник земельного відділу Марківської селищної ради Олена Самардакова.

08:20 13.02.2020

"Пульс - зміни заради майбутнього" - працівники Марківської селищної ради відвідали семінар

"Пульс - зміни заради майбутнього" - працівники Марківської селищної ради відвідали семінар

В рамках Проекту «Пульс – зміни заради майбутнього» Луганське регіональне відділення Асоціації міст України провело семінар для працівників Марківської селищної ради Луганської області. Виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України Наталія Бойко розпочала захід з вступного слова, а саме про завершення процесу добровільного об’єднання громад та підготовка до виборів у 2020 році. Надала присутнім детальну презентацію перспективного плану розвитку громад, їх спроможності, навела безліч позитивних прикладів у вже створених громадах Луганської області. З діючим законодавством та його змінами щодо виборчого процесу в період децентралізації, присутніх ознайомила консультант з правових питань Галина Баташова. А консультант з бюджетних питань Людмила Євсєєва в свою чергу презентувала аспекти формування бюджету громади.

14:08 07.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь