Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зміни до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-XIV

Зміни до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-XIV

Біловодське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області повідомляє про зміни у законодавстві про загальнообов’язкового державне соціальне страхування.

10:13 23.04.2020

Починаємо діяти!

Починаємо діяти!

 Сьогодні спеціаліст з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Марківської селищної ради Володимир Чередниченко мав телефону розмову в форматі інтерв’ю з одним з організаторів проєкту-челенджу "Не пали-компостуй!" представником Лабораторії інноваційного розвитку ПРООН в Україні. Володимир Миколайович повідомив про загально статистичні дані щодо пожежної ситуації в еко-системах Марківського району, станом на 21 квітня 2020 року, які щодня оперативно надаються Марківським МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області. Також спеціаліст з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Марківської селищної ради зазначив про проведення постійної інформаційно- роз'яснювальної роботи серед населення через засоби масової інформації.

16:58 22.04.2020

У Марківській селищній раді тривають роботи з упорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану пам’ятників

У Марківській селищній раді тривають роботи з упорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану пам’ятників

За участі працівників Марківської селищної ради, задіяних на громадських роботах, під особистим контролем в.о. старости Віктора Криуленка, в належний естетичний стан було приведено Братську могилу воїнам визволителям та прилеглу територію, що у центрі села Сичанське. На черзі Пам’ятник воїнам-односельцям біля сільського клубу та Братська могила воїнам визволителям у Караван-Солодкому. Всі роботи передбачені «Програмою благоустрою Марківської селищної ради на 2020 рік»

15:51 22.04.2020

Безпека праці під час роботи з пестицидами та агрохімікатами

Безпека праці під час роботи з пестицидами та агрохімікатами

У зв`язку з початком весняно-польових робіт Біловодське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області звертається до посадових осіб підприємств агропромислового комплексу з проханням звернути увагу на дотримання організаційних, санітарно-гігієнічних і технологічних заходів, які спрямовані на забезпечення оптимальних умов життєдіяльності людини, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням та застосуванням пестицидів у народному господарстві.

13:42 22.04.2020

Всесвітній день Землі

Всесвітній день Землі

22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

10:55 22.04.2020

ДО УВАГИ БДЖОЛЯРІВ!

ДО УВАГИ БДЖОЛЯРІВ!

 З метою можливого отримання державної підтримки на паспортизовану бджолосім’ю, відповідно до Постанови КМУ № 107 від 07.02.2018 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва» зі змінами Вам необхідно звернутися до Марківського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області для оформлення документів в реєстрі потужностей.

09:27 22.04.2020

Марківська ОТГ вже в проєкті «НЕ ПАЛИ-Компостуй!»

Марківська ОТГ вже в проєкті «НЕ ПАЛИ-Компостуй!»

Марківська ОТГ вже в проєкті «НЕ ПАЛИ-Компостуй!» Минулого місяця лабораторія інноваційного розвитку ПРООН в Україні разом із Центром розвитку інновацій запустили проєкт-челендж для відповідальних громад, які прагнуть ефективно запобігати випалюванню стерні, опалого листя, органічних та інших садових і сільськогосподарських відходів у своїх спільнотах - «НЕ ПАЛИ-Компостуй!». Відділ економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради подали заявку з бажанням взяти участь у вищевказаному проєкті та вже отримали позитивну відповідь. Ми в проєкті!!! Щороку в Україні відбувається понад 56 тисяч пожеж у природних екосистемах та на відкритих територіях, як свідчать дані Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Це завдає мільярдних збитків, забруднює повітря, знищує цілі екосистеми та забирає життя людей. У 2019 році непрямі збитки від пожеж в екосистемах склали близько 3,4 млрд грн; загинуло 84 людини. Таку серйозну проблему неможливо подолати лише штрафами – необхідно шукати інноваційні шляхи її вирішення. Для реалізації проєкту «Не пали – компостуй!» селищним головою Марківської селищної ради Ігорем Дзюбою, була визначена ініціативна група, до складу якої входять: спеціаліст з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Марківської селищної ради Володимир Чередниченко; спеціаліст ІІ кат, землевпорядник відділу земельних відносин Марківської селищної ради Вікторія Рибалка; диспетчер Державної пожежно-рятувальної частини 23 ГУ ДСНС України в Луганській області, волонтер ГО "Кризька сільська організація "Промінь" Олена Глущенко ; спеціаліст ІІ кат відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради, волонтер ГО "Кризька сільська організація "Промінь" Надія Рудаченко; водій Державної пожежно-рятувальної частини 23 ГУ ДСНС України в Луганській області, волонтер ГО "Кризька сільська організація "Промінь" Олег Хімій. Про розгортання подальшої діяльності в рамках проекту «НЕ пали –компостуй!» слідкуйте за новинами на нашій сторінці.

11:50 21.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь