A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ДПС України ІНФОРМУЄ

Плата за ліцензію на право роздрібної торгівлі пальним: вчасно внесіть черговий платіж

У Головному управлінні ДПС у Луганській області нагадують про необхідність завчасно подбати про внесення чергового платежу за ліцензію на право роздрібної торгівлі пальним.

09:51 10.06.2021

Ольга Височина: До зведеного бюджету платники Луганщини перерахували понад 3,2 млрд грн податків і зборів

Як повідомила начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина, протягом січня-травня 2021 року платники Луганщини сплатили до зведеного бюджету 3 млрд 228,7 млн гривень. Це на 780,4 млн грн більше, ніж у січні - травні минулого року. Таким чином, забезпечується позитивна динаміка надходжень податків і зборів від платників регіону.

11:20 09.06.2021

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки: звітування за нові об’єкти нерухомості

У Головному управлінні ДПС у Луганській області інформують. Відповідно до підпункту 266.7.5 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платники податку - юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і не пізніше 20 лютого цього ж року подають до контролюючого органу за місцезнаходженням об’єкта/об’єктів оподаткування декларацію з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – Декларація), за формою, встановленою у порядку, передбаченому статтею 46 ПКУ, з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

15:10 08.06.2021

Сервіс «Електронний кабінет»

Сектор комунікацій з громадськістю відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Луганській області інформує, що на сьогодні ДПС України запроваджено низку електронних сервісів, зокрема, щодо можливості сплати податку на майно з фізичних осіб (податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортний податок та плата за землю) засобами «Електронного кабінету».

15:35 25.05.2021

Подання форми 20-ОПП засобами електронних сервісів

Сектор комунікацій з громадськістю відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Луганській області надає роз’яснення, щодо подачі Повідомлення про об’єкти оподаткування та об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність в електронному вигляді за ф. №20-ОПП (далі – Повідомлення за ф. №20-ОПП).

15:35 25.05.2021

Як покупцю перевірити чек, виданий програмним РРО, що працює в режимі офлайн?

Головне управління ДПС у Луганській області інформує, що з 1 серпня 2020 року платники податків при розрахунках зі споживачами поряд з традиційними касовими апаратами можуть застосовувати програмні РРО (ПРРО).

09:48 12.05.2021

Майже 69 млн грн задекларували платники податків за період деклараційної кампанії

За словами начальника Старобільського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Луганській області Світлани Дудник, протягом січня – березня 2021 року 1688 громадян, які обслуговуються Старобільською державною податковою інспекцією (далі-ДПІ), Новоайдарською ДПІ, Новопсковською ДПІ та Марківською ДПІ прозвітували про власні статки за 2020 рік. Загальна сума задекларованого доходу склала 68,5 млн гривень. До сплати в бюджет нараховано 2,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,3 млн грн військового збору.

10:47 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь