A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

День народження А.І. Єременка

День народження А.І. Єременка

14 жовтня Марківщина відзначає 128 річницю від Дня народження нашого земляка, маршала Радянського Союзу Андрія Івановича Єременка. Цього дня ми вшановуємо пам*ять справжнього героя та в знак поваги й глибокої шани кладемо квіти до піжніжжя його пам*ятника.

11:45 14.10.2020

У День захисника України на Марківщині відкрили пам’ятний знак вшанування подвигу учасників АТО та загиблих

У День захисника України на Марківщині відкрили пам’ятний знак вшанування подвигу учасників АТО та загиблих

Сьогодні, 14 жовтня, відбулася знаменна подія в житті мешканців Марківського району. З метою вшанування подвигу учасників АТО та загиблих, за ініціативи громадської спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій, волонтерів АТО» Луганської області у Марківському районі та фінансовій підтримці Марківської селищної ради, як і обіцяли у День захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці, відбулось відкриття пам’ятного знаку «ЗАХИСНИКАМ України».

11:44 14.10.2020

Шановні земляки!

Шановні земляки!

 Вітаю Вас з Днем захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті та славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.      Уже багато років поспіль 14 жовтня ми відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Тому в часи незалежності України свято Покрови почали відзначати і як День Українського козацтва.       Саме тому 14 жовтня стало святом і для сучасних воїнів та суспільства в цілому – Днем захисника України, що символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників держави: від ватажків українського козацтва до воїнів АТО, які ризикують своїм життям заради цілісності та незалежності України.       У цей святковий день висловлюю вдячність всім, хто сьогодні несе службу у лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян.       Я впевнений, що українські військовослужбовці й надалі будуть надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави.       Зичу Вам і Вашим близьким міцного здоров’я, добра, миру, щастя та подальших успіхів у служінні Україні!

07:40 14.10.2020

З нагоди Дня Захисника України грамотами відзначили накращих

З нагоди Дня Захисника України грамотами відзначили накращих

Сьогодні, 13 жовтня, в переддень потрійного свята у нашій державі – Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, керівник апарату, в.о. голови райдержадміністрації Ольга Тарабановська та голова районної ради ГО «Марківська районна організація ветеранів України ім А.І.Єременка» Іван Левченко зичили щирі слова вдячності за зразкове виконання службових обов’язків, високий патріотизм, відданість присязі українському народові та за активну життєву позицію перед своїми земляками та вручили грамоти з нагоди Дня Захисника України –

14:41 13.10.2020

Ласкаво просимо до нашої фотозони!

Ласкаво просимо до нашої фотозони!

В нашому селищі нещодавно з’явилася приваблива фотозона у вигляді місточка для закоханих. Черговий проєкт, що був поданий на участь у Бюджет участі Марківської селищної ради, вже наразі реалізований. Сподіваємось, що дане місце буде популярним серед жителів громади. Тож, невдовзі очікуємо на Ваші романтичні фотосесії на нашому місточку

14:39 12.10.2020

Засідання чергової сесії Марківської селищної ради

Засідання чергової сесії Марківської селищної ради

12 жовтня 2020 року голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба провів пленарне засідання чергової двадцять третьої сесії Марківської селищної ради сьомого скликання. На розгляд депутатам були надані наступні питання згідно порядку денного засідання.

10:34 12.10.2020

Відповідає юрист Міловського місцевого центру Сергій Бабанін

Відповідає юрист Міловського місцевого центру Сергій Бабанін

«Мій близький родич взяв кредит, та не віддав у строк. Також він вказав мій телефон як поручителя, і тепер мені дзвонять з вимогами віддавати кредит замість нього. Я не підписував ніяких документів та не надавав копію паспорта. Що робити?»  —  запитали в нас.

08:55 12.10.2020

Міловський місцевий центр інформує: «Охорона персональних даних»

Міловський місцевий центр інформує: «Охорона персональних даних»

Через низький рівень правової обізнаності громадяни часто ігнорують проблеми, пов’язані із захистом власних персональних даних. Пересічна людина як учасник інформаційних відносин, підписуючи різного роду документи, нерідко вимушена ставити себе у нерівні права, у порівнянні з іншою стороною, а подекуди потрапляє у своєрідну рабську залежність якогось «товариства», супермаркета, банка тощо. Продаючи за копійки конфіденційну інформацію, недосвідчена особа навіть не уявляє, ким і задля чого її персональні дані будуть використані.

07:39 12.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь